torstai 13. elokuuta 2009

Just an update

On kaikenlaista kommentoitavaa, mutta en ole viitsinyt kirjoittaa niitä tänne. Olen kuluttanut aikaani muihin juttuihin ja se on ihan hyvä sekin. Huomenna pitäisi käydä kääntymässä Jyväskylässä, mutta en ole vielä varma miten pitkäksi aikaa minä sinne jään notkumaan. Mahdollisesti olen lauantaihin saakka, mutta toisaalta voi olla ihan hyvä asia ajaa samaa kyytiä takaisin. Onhan täällä oma sänky, mikä kyllä pitäisi pikkuhiljaa vaihtaa toiseen.

En ole kertaakaan viitsinyt vielä investoida kunnolliseen sänkyyn ja nyt siitä sitten saa kärsiä. Tuollainen normaali runkopatja ei kestä hyvänä kuin ehkä kolme vuotta. Nukun vatsallani ja olen siksi herkkä sille kuopalle joka käytettyyn sänkyyn muodostuu, selällään tai kyljellään nukkuessa siitä ei olisi mitään ongelmaa. Nyt se alkaa kuitenkin vaikuttamaan selässä, eikä se ole kovinkaan mukava tunne.

Kävin kutsuttuna viime viikonlopun Asembly messuilla ja olo oli kuin toisella planeetalla. Koko Areena oli pimennetty ja täynnä pieniä valopisteitä. Tietokoneen näyttöjä suurimmaksi osaksi, mutta oli siellä muutakin mukana. Aika villin näköistä, mutta en vielä tiedä onnistuinko ottamaan siitä yhtään säädyllistä valokuvaa. Tuskin, mutta hienolta se silti näytti. Messuilta minulle jäi lopulta käteen pullo energia juomaa, tölkki kofeiinicolaa ja Forza Motorsport 2.

Peli on ehdottomasti loistava! Yhtään kunnollista autopeliä en ole tietysti aikaisemmin omistanut, mutta tuo potkii ja lujasti. Jännittävä huomata kuinka pienetkin muutokset autossa vaikuttavat oikeasti sen käyttäytymiseen. Jagurin E-type on niin kamala ajaa, että sen ole saanut yhtään kokonaista kisakierrosta. Koko vaunu lähtee välittömästi käsistä kun tulee tiukka oikea-vasen yhdistelmä. En vain osaa käsitellä takavetoista autoa.

Ei kommentteja: