maanantai 2. maaliskuuta 2009

Hauskaa olla haluttu

Sain tänään postia Pohjois-Karjalasta, he haluavat minut sinne takaisin. Herttaista lähettää kutsukirje ja luettelo myynnissä olevista yrityksista Joensuun alueelta. Joudun kuitenkin tuottamaan pettymyksen, sillä en missään nimessä ole valmis muuttamaan takaisin susirajalle. Olen täysin tyytyväinen olooni täällä etelässä, enkä keksi miksi minun pitäisi muuttaa takaisin Joensuuhun. Hauska ja varmasti tehokas kampanja joka tapauksessa. Pisteet siitä Pohjois-Karjalan maakuntaliitolle.

En oikeastaan edes keksi minne minun tekisi mieli muuttaa takaisin, olenhan ehtinyt asua usealla eri paikkakunnalla, ympäri suomen niemeä. Jokaisella paikalla on tietysti aina jotain viehättävää, mutta kyllä ne ovat vain rusinoita pullassa. Muutamiin eri paikkoihin voisin kyllä harkita kesäasuntoa, mutta kyllä sekin on hyvin kaukainen asia vielä tällä hetkellä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mennään pelastamaan Pohjois-Karjala, miekin sain saman kirjeen! se oli varsin hämmentävä. Ei tosin yhtä hämmentävä kuin viime viikolla postiluukusta lipahtanut näytenumero Alibista :)

Seppó kirjoitti...

No ei kait se auta sitten muuta kuin ryhtyä pakkaamaan. Kait ne meille asunnon keksii, kun pelmahdetaan paikalle.