maanantai 29. kesäkuuta 2009

Muotihuomioita

Olen seurannut huvittuneena tämän kesän naisten muotia, se ei oikeastaan poikkea mitenkään suuresti aikaisemmista vuosista. Kevyttä ja paljastavaa, sitä se on aina ollut, mutta tämän vuoden muodissa on yksi hassu piirre. Siihen kuuluu mustat trikoohousut tai miksi niitä nyt kutsutaan. Sellaiset ohuet ja vartalonmyötäiset, yleensä puolisääreen ulottuvat mustat housut.

En tiedä mistä viimeisin villitys on peräisin, uskoisin niiden olevan kohtuullisen lämpimät, mutta hassulta ne silti näyttävät. Aivan kuin suurimmalla osalla nuorista naisista olisi minihame ja niiden alla mustat Black Horsen kalsongit. Siis sellaiset pitkät miesten alushousut. Oikeastaan aika hullunkurista kun asiaa ajattelee, mutta ihan ymmärrettävää, eiväthän nuoret naiset koskaan käytännössä näe tuollaisia housuja.

Mies pukeutuu lyhyisiin alushousuihin talvipakkasella ihan vain sen varalta, että olisi mahdollisuus näyttää ne nuorelle naiselle. Pitkiä alushousuja käytetään silloin kun kukaan ei ole niitä näkemässä, ei ainakaan naispuolinen osapuoli. Oli miten oli, puuttuisin kyllä asiaan jos lähipiirissäni tuollaiset pöksyt olisivat muotia. Onneksi eivät ole.

**

Päivän kysymys, mikä minusta olisi tullut täydellisessä maailmassa nykyisen sijasta?

2 kommenttia:

Chrissie kirjoitti...

Ne on kuule legginssit ;) Niitä on ollut jo ennen tätä kesää.

Seppó kirjoitti...

Olen kyllä kuullut sanan, mutta ei se yhtään muuta mielipidettäni. Pitkät kalsarit mitkä pitkät kalsarit.