torstai 10. toukokuuta 2012

Kaikkea hyvää, eikä sitä aina ehdi

Aina ei viitsi mennä vaikka kokemus olisi uusi ja varmasti mielenkiintoinen. Olin saanut, hieman yllättäen, kutsun Helen Leskisen taidenäyttelyn avajaisiin, mutta jätin menemättä. Näyttely on Bulevardi 14:sta ja saatan piipahtaa siellä jossakin vaiheessa.

Leskisen aiheena tuntuu olevan meri, minkä kuvaajana hän on ilmeisen taitava. Olen nähnyt muutaman taulun livenä ja hieman useampia erilaisina printteinä. En usko, että kyseessä on mitään elämää suurempaa taidetta, ei ainakaan sen näkemäni perusteella, mutta arvostan aina taiteilijoita, jotka myyvät töitään. Siinä Leskinen on ilmeisen ansioitunut.

Se itkee suolavettä!

Tämän huomasin kun leikkasin viipaletta uusimmasta ostoksestani. ÅCA valmistaa ahvenanmaalaista juustoa ja heidän 12 kk Prostens juusto on mainiota. Sellainen erikoinen yhdistelmä pehmeyttä ja hyvin voimakasta terävyyttä. Vaikea kuvailla, mutta pidän tästä juustosta. Siinä on jotain ainutlaatuista ja hyvää. En tiedä onko tämä kyseinen juusto voittanut mitään palkintoja, mutta saman juustolan muut juustot ovat niittäneet mainetta.


Ei kommentteja: