lauantai 1. elokuuta 2015

East City Giants vs. Sun City Hanko

On varmaan aika selvää, että pidän jenkkifutiksesta, ainakin niille jotka ovat tätä blogia joskus aikaisemmin lukeneet. Siinä lajissa on jotain mikä minua kiehtoo suunnattomasti. Mieleeni tulee ajatuksia sen taktisuudesta, urheilullisuudesta ja ennen kaikkea puhtaasta viihdearvosta. Tänä vuonna on kolmas kerta kun olen ostanut itselleni NFL Game Pass:n, joten tämäkin syyskausi sujuu jenkkifutiksen parissa.

Tänään pelataan kotimaista, toisen divisioonan amerikkalaista jalkapalloa kun Helsinkiläinen East City Giants kohtaa vierailevan joukkueen Sun City Hangon, joka on itse asiassa myös minun entinen urheiluseurani. Pelasin siellä lippupalloa joskus kauan sitten ja ihastuin lajiin sen seurauksena.

Minulla ei ole suurempaa käsitystä tämän päivän pelin tasosta, mutta ajattelin kuitenkin mennä katsomaan peliä. Sarjataulukko on ilmeisen tasainen, sillä East City Giants, Bouncers ja Sun City ovat kaikki tasoissa kuudella pisteellä. Näistä tosin Sun City yhden ottelun enemmän pelanneena.

Sun City kertoo omassa otteluennakossaan, että kyseessä on kauden tärkein ottelu. Tilanne on hyvin yksinkertainen, voitolla pelit jatkuvat välierässä ja tappio tietää kauden päättymistä. Edellinen ottelu pelattiin Hangossa ja joukkue Suomen etelästä voitti selvin lukemin 49-24.

SC:n riveistä puuttuu QB Mikael Björkvist eikä joukkue-esittelyssä ole merkitty toista pelinrakentajaa. Kuulostaa hieman hankalalta tilanteelta, varsinkin kun sairasreservissä on pari muutakin pelaajaa. Tästä huolimatta, toivotaan etelän voittoa.

TD Sun City TD!

Ei kommentteja: