maanantai 31. elokuuta 2015

Vilkas elokuu ja tulevaisuudessa kylmää terästä

Olen joskus aikaisemminkin kertonut, että minun pitäisi kirjoittaa aseista, jos haluaisin tänne enemmän liikennettä. Ehkä kirjoitan niistä tulevaisuudessa, mutta mitään aseblogia tästä ei ole tarkoitus tehdä. Sellaisia löytyy netistä jo vaikka kuinka, enkä usko pystyväni tuomaan siihen genreen mitään todella uutta.

Päättyvästä kuukaudesta tulee yksi vilkkaimmista, ainoastaan 2011 ja 2012 välinen aika oli vilkkaampaa vierailijoilla mitattuna. Suurin yksittäinen syy tähän on kirjoittamani teksti "Current assault rifle RK-62 to be upgraded by the Finnish defence forces". Siihen ohjautui merkittävää liikennettä TheMess forumilta, jossa Puolustusvoimilta lainaamani kuva oli käytössä.

RK-62M versiosta oli tekstiä kirjoittaessani kohtuullisen vähän kuvia, varsinkin kiväärin vasemmalta puolelta otettuna, joka näytti uuden tähtäin kiskon kiinnityksen. Tällä blogilla oleva kuva ei sekään ole erityisen hyvä, joten parempia kuvia odotellessa.

Saattaa olla, että tulen kirjoittamaan tulevaisuudessa jonkin verran pistimistä. En usko tehneeni kovin kattavaa esitystä kokoelmastani, joten se voisi olla luontevaa tälle blogille.

Ei kommentteja: