keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Olisi edes yksi.. (Euroviisut)


Suomen edustaja ei taaskaan päässyt Euroviisujen semifinaaleista jatkoon. Huolimatta siitä, että kaunis tyttö oli pukeutunut siniseksi angrybirds hahmoksi. Lauloi epävireisesti ja mielestäni hieman ilmeilikin kuin vihainen pikkulintu. Pisteet kuitenkin osallistummisesta ja hienosta lomareissusta, joka käsittääkseni on hänelle nyt alkanut.


Katkera en osaa olla, sillä suhtaudun Euroviisuihin hieman ylenkatsovalla huumorilla. Arvostan toki aidosti sitä, että tämä sotien runtelema manner yhdistyy kerran vuodessa noin valtavan tyhjänpäiväisen, mutta upean shown äärelle. Pidän Euroviisuista ja siitä mitä se edustaa. Rauhaa, rakkautta ja hauskanpitoa. Täydet 12 pistettä!

Mistä minä olen myös aidosti hieman ihmeissäni ja ehkäpä jopa pettynyt, on UMK:n taso. En minä sitäkään seurannut, mutta miten on mahdollista, että tämän mittavan formaatin kautta saadaan valittua edustajiksi aina vain häviäjiä? Eikö tästä maasta oikeasti löydy sellaista ammattilaista, joka olisi edes sen verran kartalla eurooppalaisesta musiikkiskenestä, että päästäisiin edes finaaliin?

Ei kommentteja: