maanantai 30. marraskuuta 2009

Eilisestä

Eilen pelattiin jo ennakkoon hehkuttamani El Clàsico, eli Barcelona vs. Real Madrid. Kävin katsomassa pelin Kampin urheilubaarissa, mikä olo odotusten mukaisesti aivan täynnä. Olin suunnitellut meneväni hyvissä ajoin ennen ottelun alkua, jotta saisin varmistettua itselleni istumapaikan. Olin kuitenkin täysin unohtanut Arsenal vs. Chelsea pelin, joka päättyi vain muutama minuutti ennen illan pääottelua. On selvää, että istumapaikan löytäminen oli jotain ylitsepääsemätöntä.

Itse asiassa koko homma meinasi mennä reisille, sillä kaveri S pääsi paikalle vasta muutama minuutti kahdeksan jälkeen. Siihen aikaan baarin ulko-ovi oli jo tiukasti säpissä ja jouduin mainitsemaan portsarille, että tuo kaveri pitäisi saada vielä sisälle. Oli miten oli, ensimmäinen puoliaika meni puoliksi seisten. Toiselle puoliajalle saimme kuitenkin hankittua kummallekin tuolin ja ottelua oli miellyttävämpi seurata.

Tunnelma baarissa oli aika loista, heti alusta lähtien. Suoritetun huutoäänestyksen perusteella, yleisö kallistui Realin eduksi 60-40. Itse olen enemmän kallistuneena Barcelonan sankareiden suuntaan, mutta ilman sen suurempaa kiihkoilua. Kaveri S, sen sijaan taisi olla puhtaasti statisti, jalkapallon ystävä.

Ottelu oli aivan mainio. Ehkä yksi parhaimmista yksittäisistä jalkapallo-otteluista joita olen nähnyt. Uskomatonta miten paljon tapahtumia, draamaa ja taitoa kahteen 45 minuutin puoliskoon voi mahtua. On nostettava hattua kummallekin joukkueelle siitä pelin tasosta, joita ne esittivät. Uskomatonta tykitystä.

Hieno ilta, hienossa seurassa ja uusia haasteita.

Ei kommentteja: