keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Kommentointia blogivinkin muodossa

En kovin usein viitsi laittaa tänne linkkejä toisten ihmisten blogeihin. Oikeastaan ihan siitä syystä, että tämä on minulle tapa tuulettaa omia aivojani. Siksi kirjoitukset ovat lähes poikkeuksetta niin omaan napaan tuijottavia, ettei niitä kovin pitkään ulkopuolinen jaksa seurata. Blogin linja on tietoinen valinta ja sen takana seistään.

Olen kuitenkin seurannut lievää pahoinvointia tuntien viime päivien sirkusnäytelmää Arkadianmäellä ja se pakottaa kommentoimaan jollakin tavalla. Sen sijaan, että kirjoittaisin asiasta itse, ohjaan arvon lukijaa vilkaisemaan erittäin hyvin kirjoitettua blogia, joka heijastelee pitkälle myös omia ajatuksiani. Se on kuitenkin kirjoitettu paljon laajemmasta aiheesta, johon en olisi osannut yhtä syvällistä huomiota.

Valtion budjetoidut menot ovat kasvaneet vuodesta 2003 lähtien 11 miljardia euroa eli 31 % kuudessa vuodessa. Kenen mielestä Suomi on 31 % parempi paikka asua kuin vuonna 2003? Ilman tätä paratiisin omaista ilmastoa, pohtisin perusteellisesti muuttoa jonnekin muualle.

Ei kommentteja: