torstai 28. lokakuuta 2010

Purppuraketut Viikinkien vieraina

On tämäkin, olen selvästi tulossa vanhaksi. Eilisen jalkapalloillan jälkeen olen vilustunut ja kärvistellyt koko päivän kurkkukivun ja vilunväristysten kourissa. Mistään vakavammasta ei tietenkään ole kyse, mutta en muista koska olisin viimeksi ollut kipeänä.

Eilinen peli oli ihan hauska ja muutenkin mukava kokemus. Heteniityn kentällä olen toki ennenkin käynyt, mutta ei siellä koskaan ole ollut yhtä montaa silmäparia mukana. Kuulutuksen perusteella 3172 ja olen taipuvainen uskomaan kyseistä lukemaa, vaikka sitä kohtaan on epäilyjä esiintynytkin erinäisillä nettipalstoila.

Peli itsessään ei ollut mitään kovin erikoista, tasaista vääntämistä molemmin puolin alusta loppuun. JJK aloitti terävämmin ja yritti heti ottaa luulot pois divari joukkueelta fyysisellä pelitavalla, mutta se ei täysin toiminut. Joka tapauksessa Jyväskylän joukkue oli silmissäni jonkin verran parempi joukkue. Tilanteet pelattiin kovemmin ja taitotaso pallon kanssa oli myös Vuosaaren poikia edellä, tosin joku voi nähdä asian toiseenkin suuntaan. Vierasmaali oli vähintäänkin ansaittu. Varsinkin JJK:n yhden miehen alivoima ei oikeastaan näkynyt ennen viime hetken paniikkia, joka toi maalin kotijoukkueelle.

En tiedä onko Harjulle asetettu jonkin sortin kirous, mutta uskon toisen osaottelun kyllä päättyvän Jyväskylän joukkueen hyväksi. Viikingit eivät ole eilisen esityksen perusteella vielä liigakelpoinen joukkue.

Ei kommentteja: