lauantai 23. lokakuuta 2010

Sentit reisille

Huvittelu meni reisille ihan niin kuin ajattelinkin, poltin senttejä ihan kunnolla, mikä tietysti oli odotettavissa. Toisaalta jokaista yksittäistä vetoa olisi pystynyt perustelemaan, ihan suurin piirtein loogisin perustein, mutta näin tällä kertaa. En ole aivan varma, mutta käsittääkseni kaikki vetokohteet menivät väärin. TPS tosin voitti jatkoajalla, mutta sekin merkitään 60 minuutin jälkeen ristiksi eli tasuriksi.

Hätä ei kuitenkaan ole onneksi tämän oloinen, komppasin tuota senttivetoa neljän euron vedolla Zenit Pietarin puolesta, kertoimen ollessa 1,25. Pietarin pojat hoitivat homman kotiin ja kuittasin siitä sen yhden euron ylimääräistä. Miinus 87 senttiä joten tilille palautui 13 senttiä.

Joku tietysti nauraa mielessään näille meikäläisen panoksille, mutta se sallittakoon. Perustelut tuolle vedolle kerroin jo aikaisemmin ja voitto tuntuu hyvältä vaikka se olisi pienikin voitto. Tällä hetkellä jännitän Stoken edesottamuksia ManU:n kyydissä, toivottavasti tekevät ainakin kolme omaa maalia.

Ei kommentteja: