perjantai 29. lokakuuta 2010

Vedonlyönnistä

Eilen torstaina pelasin jääkiekkoa tai paremminkin löin vetoa jääkiekosta, sillä uhrasin 10 euroa HIFK:n kotivoiton hyväksi uhkapelin alttarilla. Tällä kertaa se onnistui ja ROI oli 45%. Meinaa siis sitä, että voittoa kertyi neljä ja puoli euroa. Ei pöllömmin noin niin kuin prosenttien valossa, vaikka eihän neljällä ja puolella eurolla saa edes yhtä lounasta maksettua.

Huomenna lauantaina jännitetään Manchester Cityn puolesta, joka kohtaa vieraissa Wolverhamptonin. Kyseessä on jonkin verran riskaapelimpi veto, sillä kertoin on 1,66. ManC on kuitenkin ollut tällä kaudella yksi niistä joukkueista, joiden puolesta olen ollut valmis rahaa uhraamaan.

Tuleen laitoin sen vähän reilun 14 euroa, minkä voitin eilen jääkiekosta. Mikäli veto osuu kohdalleen, olen käytännössä tuplannut alkuperäisen 10 euron panoksen kahdessa päivässä. Mutta tietäähän sen, että koko homma on vielä täysin auki ja voi hyvinkin jäädä toteutumatta. Varsinkin koska Wolverhampton on pelanut hyvin, uskon kuitenkin vieraiden olevan laadukkaampi joukkue.

Mikäli veto onnistuu, on minulla tarkoitus jatkaa koko summan likoon laittamista, sillä tämä joulua edeltävä aika on perinteisesti ollut parasta aikaa jalkapallovedonlyönnissä. Suosikit ja kauden flopit on saatu selville ja maaottelutauot on käytetty. Nyt painetaan eteenpäin aina joulukuun puoleenväliin saakka, sillä vuodenvaihteessa homma menee taas hankalaksi. Niihin aikoihin joku alkukauden suosikki yleensä floppaa pahasti ja sen ennustaminen on aina vaikeaa.

Ei kommentteja: