torstai 17. marraskuuta 2011

Steel Panthers ohje

Sille kaverille joka etsi täältä ohjetta Steel Panthers peliin. Sitä ei valitettavasti löydy täältä, sillä tämä ei ole se foorumi, johon haluan kirjoittaa omat ajatukseni pelin pelaamisesta. Sitä paitsi, en todellakaan ole pelissä mitenkään erityisen hyvä. Olen aivan liian uhkarohkea ja altis typerille virheille. Perusteet kuitenkin osaan ja ehkä muutaman voittavan liikkeen.

En osaa sanoa onko Steel Panthers peliin ylipäätänsä kirjoitettu kaiken kattavaa ohjekirjaa, mutta listapelaaja Kosti Viitamaa on kirjoittanut erittäin hyvän tiivistelmän. Rohkenen tuoda esille kaverin nimen ja ohjekirjan, sillä se on julkisesti Steel Panthers ranking sivustolle laitettu. Se on siellä ohjeena ja innostusta antamassa uusille pelin pelaajille.

Ohjeessa on paljon sellaista mitä allekirjoitan, sillä suurin osa on puhdasta faktaa, sellaista jonka olen itsekin todennut satojen pelien kokemuksella. Oma ohjeeni on kuitenkin hyvin yksinkertainen. Opettele pelin perusteet ja rakenna taistelusuunnitelmasi omien vahvuuksien ympärille. Pakota vastustaja reagoimaan sinun peliisi, sillä siihen sinä olet valmistautunut. Vastustaja ei ole.

Tasaväkisten vastustajien taistelussa pätee yksi laki; se jolla on ylivoima on automaattisesti vahvempi. Kuulostaa epäloogiselta, mutta taitava pelaaja pystyy rakentamaan tilanteen, jossa on ylivoimainen vastustajaansa nähden. Se voi olla yllätyksellinen liike. Tarkempi tulen käyttö tai vaikka vain parempi onni. Kaikki maailman tärkeät voittajat ovat aina syntyneet onnekaiden tähtien alla. Toivottavasti sinäkin.

Ei kommentteja: