lauantai 15. maaliskuuta 2008

Tarpeeseen hankittua

On tämäkin.. sorruin sitten ostamaan kerralla monta kun oli niin pahuksen halpaa. Ei en ole ostanut viittä lentolaukkua, mutta ostin viisi Saksan armeijan maastokuvioitua kenttäpuseroa. Siis sellaisia mitä kotimaisessakin armeijassa käytetään, kuvio on toki eri ajatuksen pysyessä samana.

Miksi minä niitä halusin itselleni niin monta? Lähtökohtana on se, että kunnollisia maastokuvioituja vaatteita ei yleensä saa ihan ilmaiseksi. Tällä kertaa sain viisi viidellä eurolla eli päätähuimaavaan yhden euron kappalehintaan. Taka-ajatuksena minulla oli se, että kun seuraavan kerran menen linnustamaan niin minulla on kerrankin maastokuvioitu vaate ylläni. Sorsalinnuilla kun on silmät ja ne eivät tahdo tulla ammutuiksi. On siis parempi yrittää hämätä ja piiloutua maastoon.

Metsästystakeiksi minä ne pääasiassa hankin ja koska niitä on nyt kerralla useampi niin ne todennäköisesti kestävät aika monta vuotta. Huolimatta siitä käynkö niiden kanssa kalassa tai muuten vain maastoutumassa. Sillä käytettyinäkin ne on tehty kestämään. Sitä paitsi eihän sitä koskaan tiedä milloin maastokuvioitua kenttäpuseroa saattaa tarvita.

Ei kommentteja: