tiistai 21. helmikuuta 2012

Huono paikka kaupalle

Olin menossa Verkkokauppa.comin uuteen liikkeeseen Jätkänsaaressa, mutta käännyin takaisin. Harvoin olen kääntynyt takaisin niin lähellä määränpäätä kuin tällä kertaa, mutta tulipa sekin tehtyä.

Uuden toimitilan sijainti on aivan kamala. Tällä hetkellä paikka on keskellä suurta ja likaista rakennustyömaata. Kuvittelin, että paikalle pääsee aivan viereen sporalla kuten edelliseenkin paikkaan, mutta eipä päässyt. Kävelin ensiksi väärään suuntaan kun en tiennyt kuinka sinne oikeasti edes pääsee. Lopulta keksin ja lähdin tarpomaan loskassa ja kurassa, mutta käännyin takaisin noin 150 metriä ennen rakennusta. En tiennyt kuinka sinne olisi päässyt sisälle. Tai olisin, mutta en viitsinyt enää mennä.

Myönnän kuitenkin, että alueesta tulee varmaan ihan hieno kun se saadaan valmiiksi. Nyt minä en kuitenkaan menisi paikalle kuin omalla autolla, enkä ole varma menisinkö sittenkään.

2 kommenttia:

Viiu kirjoitti...

samanlainen kokemus täälläkin. Mie tosin pääsin autolla parkkipaikalle saakka. Parkkipaikalle josta oli noin puolenkilometrin kävelymatka kaupalle ja satama-alueella tuuli aivan tuskastuttavasti ja oli lunta ja huonosti opastettu kävelyreitti. En mene toiste vaikka kuinka tekisi keskellä yötä mieli ostaa osia tietokoneeseen.

Seppó kirjoitti...

Olisin mielelläni tukenut kotimaista, mutta pitää vissiin viedä rahat ulkomaiselle kilpailijalle. Paremmat kulkuyhteydet, enkä viitsi tuotetta ostaa näkemättä sitä. Olipa sillä kuinka hyvä palautusoikeus tahansa.