sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ei mitään merkittävää

Yritin kirjoittaa siitä, että Suomessa on vain yksi valtakunnallisesti merkittävä sanomalehti ja kuinka sille olisi hienoa saada vastavoima. Siis toinen valtakunnallinen lehti, joka pakottaisi paikalleen jämähtäneen jättiläisen liikkumaan ja vetristymään. Tekisi hyvää koko tämän maan ilmapiirille, mutta mistäpä sinä sellaisen repäiset. Et yhtään mistään.

Vappu oli ja meni, minulla oli lottovoitto hyvin lähellä. Melkein neljä oikein, mikä on tietysti parempi kuin viime viikolla, mutta silti ei yhtään mitään. Ehkä ensi viikolla on parempi tuuri. Tosin sen takia ei kannata hengitystään pidättää.

Alkavalle viikolla ei ole suuria suunnitelmia tai jos on, en mene niihin syvällisemmin tässä. Listasin huvikseni kotimaisen pörssin yhtiöitä, joista olen kiinnostunut. Yritin pitää listan järkvän kokoisena ja pääsin kahdeksaan yhtiöön, eikä niissä ole mukana tämän hetken omistuksia. Samaan aikaan tein pari harjoitusta Steel Panthersin puitteissa. Ei mitää hirveän eksoottista, mutta jotain jännittävää. Pitää yrittää saada joku vastapeluri listalta, että voin kokeilla ideaani.

Ei kommentteja: