sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kolmesta aiheesta lyhyesti

Olipa harvinaisen huono keksintö nukkua torstain ja perjantain välinen yö parvekkeen ovi auki. Nukuin toki yön oikein makeasti, mutta aamulla herätessä oli kurkku karhea. Lauantaina tilanne oli sitten sellainen, että heti aamulla herättyäni päätin perua kaikki aikaisemmat suunnitelmat ja olla koko viikonlopun neljän seinän sisällä. Ihan fiksu päätös, sillä nukuin lauantaina yhteensä neljä tuntia keskellä päivää. Enkä minä normaalisti nuku päivällä koskaan. Ainoastaan silloin kun olen sairas, joten vanha sääntö tuli taas vahvistettua.

Tänään on jo selvästi parempi fiilis, itse asiassa tuntuu melkein normaalilta paitsi, että hengittäessäni nenän kautta kuuluu hassu ääni. Nenä on siis tukossa, eikä mikään maistu oikein miltään. Harmi sinällään, sillä minulla oli Mestareiden Liigan finaalin ajaksi oikein hyviä voileipiä. Peli itsessään ei ollut mitään rieumuisaa ilotulitusta, mutta näytös erittäin ammattimaisesta voittamisen kulttuurista. José Mourinho osoitti olevansa juuri niin kova kuin esittää olevansa. Ei mitään vastaväitteitä etteikö Inter olisi ollut parempi kuin Bayern München.

Tilasin toissa viikolla suurennoksen yhdestä suosikkivalokuvistani. Kävin hakemassa sen perjantaina postista ja olen tulokseen erittäin tyytyväinen. En lähde tässä mainostamaan palvelun tarjoajaa, mutta kerron sen kyllä kysyttäessä. Hinta 50x50 senttiselle suurennokselle ei ollut paha ja laatu on mielestäni erittäin hyvä. Nyt pitäisi vielä saada kuvalle kehykset ja seinälle sopiva koukku.

Ei kommentteja: