keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kesän suunnitelmista

Kesä olisi tulossa eikä minulla ole sen varalle ensimmäistäkään suurta suunnitelmaa. Tilanne johtuu pääasiassa kyllä vallitsevista olosuhteista, jotka estävät suuret suunnitelmat. Tosin ne tarjoavat mahdollisuuden monille pienemmille.

Turussa en ole koskaan tullut käyneeksi ihan turistin ominaisuudessa. Olen pistäytynyt siellä puolenkymmentä kertaa, mutta ne kaikki ovat korkeintaan muutaman tunnin pyrähdyksiä. Edellisin taitaa olla joskus pari vuotta sitten kun kävin katsomassa jalkapalloa. Sikäläinen FC Inter pelasi jotain toista joukkuetta vastaan, minkä nimeä en enää muista. Tämä oli kuitenkin sitä aikaa kun käytössä oli vielä yrityksen auto ja bensakortti. Hitto minä kaipaan sitä yhdistelmää! Kyseessä oli kuitenkin joku kauden viimeisistä peleistä, sillä koko ottelun ajan satoi jäätävän kylmää vettä. Pelikään ei ollut märän kentän ansiosta mitään balettia, mutta paikallinen joukkue voitti.

Olen ajatellut, että tulevan kesän aikana menisin viikonlopputuristiksi Turkuun. Ottaisin hotellista huoneen ja pällistelisin nähtävyyksiä kaikkien muiden turistien kanssa samassa laumassa. Turun linna pitäisi ainakin nähdä ja tietysti se uusin nähtävyys, Turun roikkuva silta. Jalkapalloa olisi tietysti hyvä käydä myös katsomassa.

Hangossa olisi tietysti hyvä käydä uimassa, mutta miten? Ehkä keksin siihenkin jotain ratkaisua vielä ennen uimakauden aloitusta. Itseni tuntien, keksin varmasti.

Kolmas ajatus on vuokrata kajakki viikonlopuksi ja meloa sillä telttailemaan johonkin naapurisaareen. En osaa ajatella, että se olisi kovinkaan vaikeaa toteuttaa. Itse asiassa ehkä toteutuskelpoisin keksimistäni ideoista.

Ei kommentteja: