perjantai 21. toukokuuta 2010

Siitepölystä ja suunnitelmista

Nukuin eilen parvekkeen ovi auki, eikä se olisi kannattanut. Kurkku on ollut koko päivän hieman huonon tuntuinen, orastavaa kurkkukipua, mutta toivon sen menevän ohitse huomiseen mennessä. Harmi juttu joka tapauksessa. Muutenkin tämä on ollut aika tympeä viikko, sillä allergia on vaivannut enemmän kuin viime vuosina. Koivun siitepöly on se suurin syyllinen, sillä paju taisi mennä jo ohitse.

Koivun siitepölyn suuresta määrästä en ole mitenkään yllättynyt, sillä tämä reilun viikon kestänyt hellejakso osui sen kannalta pahimpaan aikaan. Toisaalta jos tästä selvittäisiin nyt lyhyemmän aikataulun mukaan, sillä helteet tulivat niin odottamatta ja intensiivisinä. Kuvittelisin, että koivun pölytys tapahtuu nyt kerralla hyvin lyhyessä ajassa, eikä tapahdu tipottain kuten kylmemmän kevään aikana.

Sain tehtyä omat hommani hyvissä ajoin ja lähdin viikonlopun viettoon jo kahden maissa iltapäivällä. Ensi viikon aikataulu on myös siinä mallissa ettei sen kanssa tarvitse enää taistella. Hyvä niin, sillä tämä viikko oli lievä pettymys. Jo varmistuneita asioita ei sitten tapahtunut, vaan siirtyivät lähiviikoille. Tosin mistä sitä tietää, toteutuvatko sittenkään. Tuollainen siirtyminen ei koskaan ole hyvä merkki.

Katson viikonlopun tekemisiäni uudestaan aamulla kun selviää mikä tilanne tämän kurkun kanssa on. Olenko kotona vai enkö ole.

Ei kommentteja: