tiistai 7. syyskuuta 2010

Että näin tänään

Ajatuksissa on ollut kaikenlaisia aiheita joista olisi voinut kirjoittaa vaikka mitä, ehkä jopa pienen kirjan, mutta jätän ne nyt kirjoittamatta. Osittain siksi etten niitä tähän hätään enää muista. Toiseksi siitä syystä, että tämän on tarkoitus olla lyhyt päivitys ilman suurempaa sisältöä.

Jalkapallosta on turvallista kirjoittaa sillä kohta alkaa Suomen peli Hollantia vastaan. Tunnelmat eivät ole kovin korkealla sen Moldova pelin jälkeen, mutta toisaalta tämä on just niitä pelejä joissa voi tulla yllätyksiä. Osittain siitä syystä en uskalla laittaa tähän peliin rahaa kiinni. Hollanti on massiivinen suosikki, joten sen kerroin on naurettavan pieni. Silti tasuri tai jopa Suomen voitto on mielestäni mahdollisia vaikkakin äärimmäisen epätodennäköisiä.

Meinasin yhdessä vaiheessa kirjoittaa armeijoiden ruoka-annoksista. New York Times teki aiheesta kuvareportaasin mikä oli kohtuullisen hauska. Samanlaista sontaa olivat maasta ja paketista riippumatta. Muistui hyvin mieleen ne kävelyretken aikaiset pasta-ateriat.

Mitäs muuta. Lainasin kirjan jota kaveri suositteli ja luulen ymmärtäväni mistä syystä. Vaikuttaa aika viivasuoralta logiikalta, mutta luetaan tuo kirja nyt edes loppuun ennen kuin arvostellaan.

Olen pohtinut erämaahan muuttamista. Saattaisi olla mielenkiintoinen kokemus, mutta olisiko sekään kestävällä pohjalla? En ole varma vaikka tiedän lukuisten ihmisten niin tekevän. Itse asiassa se liittyy hyvin läheisesti "survivalist" ajatteluun, jota harrastaa yllättävän suuri osa ihmisistä. Kyseessä on siis uskomus siitä, että meidän tuntemamme maailma on tulossa pian loppuunsa. Hieman kun netin pintaa raaputtaa löytää kertomuksia ihmisistä, jotka muuttavat ydinsuojiin pysyvästi tai niitä jotka ostavat tonnikaupalla sokeria tulevaa keinottelua silmällä pitäen.

Eipä muuta tällä kertaa.

Ei kommentteja: