maanantai 13. syyskuuta 2010

Pelästyneen kaninpojan paluu

Tästä tulee aika kova syksy kiinnostavien pelien osalta. Minulle se on erittäin kova tapaus kun yhteen syksyyn mahtuu peräti kaksi sellaista peliä, jotka minä haluan omakseni. Edellisen pelin ostin joskus varmasti yli vuosi sitten, ellei jopa kaksi vuotta sitten. Nimittäin en edes muista mikä tai koska se oli.

Tämän kuluvan kuun lopussa pitäisi ilmestyä Civilization IV. Pelisarjan uusin osa, joka keskittyy siihen kaikista hienoimpaan eli oman kansakunnan kaitsemiseen aina kivikaudelta kohti tähtien loistoa. Ehdoton suosikkini heti ensimmäisestä jaksosta lähtien eli aina vuodesta 1991 tähän päivään saakka.

Toinen iloinen yllätys oli Fallout 3:n jälkeläisen eli Fallout: New Vegas pelin ilmestyminen joskus ensi kuun aikana. Peli siirtyi ehdottomasti lähemmäs FPS genreä kolmannessa osassaa, mutta ehkä se oli odotettu ja looginen muutos. Minä ainakin yllätin itseni nauttimalla pelin tuomasta jännityksestä täysin siemauksin. Muistan hyvin kuinka ahdistunut olin ryömiessäni ympäri Washingtonin luhistuneita metrokäytäviä. Eteen syöksyvät mutantit ja muut atomien syleilystä selvinneet hirviöt syöksyivät päälle ilman, että pystyin tekemään muuta kuin juoksemaan pakoon tai taistelemaan tieni vapauteen niiden lävitse.

Odotan mielenkiintoisia hetkiä, täynnä adrenaliinia ja hermoja raastavaa jännitystä.

Ei kommentteja: