torstai 16. joulukuuta 2010

Mutkien kautta Star Trek

Tänään on paikallisessa leffateatterissa kampanjapäivä, mikä meinaa sitä, että leffalippu maksaa sen verran mitä se maksoi vielä muutama vuosi takaperin. Eräänlainen säätökampanja siis, jos asian haluaa siinä valossa nähdä.

Olin menossa katsomaan elokuvaa, mutta tajusin myöhästyneeni, sillä lippu olisi pitänyt käydä noutamassa tuntia ennen näytöstä. Jätin menemättä, sillä elokuva olisi ollut todennäköisesti ihan hauska, mutta ei mitenkään erityinen. Ajattelin korjata asian vuokraamalla videon, mutta en löytänyt mitään vuokraamisen arvoista. Kaiketi valikoima on heikko tai minulla on liian hankala ruokahalu elokuvien osalta. Veikkaan molempia.

Tulin takaisin kotiin ja muistin ostaneeni aikaisemmin viikolla Star Trek IV:n, siis sen missä sankarit palaavat kultaiselle 80-luvulle pelastamaan valaskaloja. Kaskelotteja jos tarkkoja ollaan, vaikka ei sillä olisi niin suurta väliä, sillä kala kuin kala. Elokuva on ehkä hämmentävin tarina mitä Star Trek nimen alla olen nähnyt, mutta hoiti se silti tehtävänsä.

Ei kommentteja: