maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kala ja mahdolliset maapisteet

Sen verran harvoin allekirjoittanut saa kalaa, että tätä pitää hehkuttaa ihan kunnolla. Viikonloppu sujui rattoisasti ja saaliina yksi istutettu järvitaimen. Komea oli kala ja hyvältä maistui.

Tänään arvottiin alkavan kauden euroopan kenttien otteluparit. Ainakin ensisilmäyksellä sinivalkoisten silmien kanssa katsottuna, arvonta näyttää kohtuullisen onnistuneelta. HJK:n pitää ehdottomasti kaataa walesiläinen Bangor City, eikä mikään muu tulos ole perusteltavissa. Vahva usko HJK:n jatkoon pääsyyn.

UCL-karsinta, 2. kierros:

HJK - Bangor City (Wales)

Europa-karsinta, 1. kierros:

Honka - Nömme Kalju (Viro)

Europa-karsinta 2. kierros:

TPS - Westerlo (Belgia)
KuPS - Gaz Metan (Romania)
Honka - Käerjeng (Luxemburg) / Häcken (Ruotsi)

Eurooppaliigan karsinnassa on sitten hieman monipuolisempaa. Espoon ylpeys kohtaa virolaisen Nömme Kaljun, jonka pitäisi kyllä olla täysin voitettavissa. Huolimatta siitä, että en pidä Hongan joukkuetta tällä hetkellä mitenkään erityisen hyvänä. Ehkäpä siellä kuitenkin ryhdistäydytään ja taistellaan ainakin tämän otteluparin verran.

TPS reissaa taas Belgiaan, missä on käynyt aikaisemminkin pelaamassa. tällä kertaa vastassa on K.V.C. Westerlo, josta minulla ei ole mitään todellista tietoa. Vaikuttaa Wikipedian perusteella koostuvan kohtuullisen pätevistä yksilöistä ja turkulaiset saavat kyllä todella pelata hyvin, jos haluavat jatkaa karsinnoista eteenpäin. Toisaalta minulla on aika vahva luotto tällä hetkellä TPS:n joukkueeseen, joten en olisi aivan mahdottoman yllättynyt jos tepsi tämän onnistuisi klaaraamaan.

Kuopion poikien kohdatessa Romanialainen CS Gaz Metan Medias kohtaavat myös kaksi erilaista kulttuuria. Tämän otteluparin minä haluaisin nähdä alusta loppuun, mutta enemmän kuriositeettina kuin mitenkään todellisena futisnautintona. Paha sanoa mitään tästä(kään) ottelusta. Se on kuitenkin varmaa, että KuPS saa pelata tosissaan jos meinaavat voittaa.

Hauskoja ottelupareja ja kyllä tuosta muutamia maapisteitä pitäisi saada napsittua. Tuskin kuitenkaan aivan kaikkia mahdollisia.

Ei kommentteja: