sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Twitter

Löysin Twitterin, mutta en ole vielä päässyt siihen kovin syvälle. Asiaa vaikeuttaa ilmeisesti se, että Twitterin mobiilitoiminto ei toimi täällä pohjolan perukoilla. Kurja juttu jos olen ymmärtänyt asian oikein, sillä tuo mobiilijuttu on ehkä se kaikista hyödyllisin ominaisuus koko palvelussa.

Tällä hetkellä seuraan 11 twiittiä(?), mutta ehdin jo poistaa ainakin muutaman yhteyden seurantalistalta. Breaking news palvelu oli aika kamala kun maailmalla tapahtuu ihan liikaa kaikkea, mikä ei minua kiinnosta.

Sen sijaan kaikenlaista muuta jännää ehdin jo lisätä seurantaan. Lady Gaga on hauska ja ryhdyn mielenkiinnosta seuraamaan mitä neiti(?) twiittaa. Muutenkin koko palvelu on hyvin jenkkikeskeinen, sillä minulla on seurannassa nyt pääosin sikäläisiä poliitikkoja (Sarah Palin, Barack Obama) ja NFL:n henkilöitä. Komissaari Roger Goodell saa luvan twiitata minulle heti kun NFL:n työsulku on saatu purettua. Tosin samasta asiasta tulee viestiä myös parilta ESPN:n henkilöltä (Adam Schefter + Ross Tucker).

Muuten uutiset tulevat joko toiselta planeetalta tai jostain muualta mielenkiintoiselta suunnalta. Jännää!

Ei kommentteja: