sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kokeilen tuttuja aineita, mutta uusia tapoja toteuttaa

Tänään grillataan. Ei tosin mitään kovin erikoista, porsaan ulkofilepihviä johon olen hieronut erilaisia mausteita. Tällä kertaa jotain yrttipippurisekoitusta, savustetun paprikan jauhetta ja muskottipähkinää. En ole täysin varma tuosta jälkimmäisestä, mutta kokeilemalla se selviää. Saattaahan se olla, että porsas ja muskotti jopa toimivat yhdessä. Suolaa lisäilen vasta vähän myöhemmin.

Seuraksi minulla on varattu pieni parsakaali. Olen joskus aikaisemmin uittanut parsakaalin latvoja soijakastikkeessa ja kypsentänyt ne sitten uunissa. Siitä tulee aika saamarin hyvää, mutta meinasin kokeilla samaa ajatusta grillin päällä. Todennäköisesti se soijakastike kannattaa kuitenkin laittaa pintaan siveltimellä, niin tulee ehkä käytännönläheisempi toteutus.

Todennäköisesti tulee oikein hyvää. Kuvia en kuitenkaan uskalla luvata, sillä koko kuvaaminen on ollut hieman paitsiossa tämän kesän aikana. En ole viitsinyt. Samoin kuin kirjastossa käyminen. Edellisestä kirjastoreissusta on varmasti kuukausia.

Ei kommentteja: