keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Pienet ajatukset elämästä ja sen vierestä

Kesän pitäisi olla mansikoiden ja muiden vastaavien aikaa, jäätelökin olisi hyvää. En ole kuitenkaan tullut ostaneeksi varmaan ainuttakaan irtotötteröä, enkä osaa sanoa miksi. Toisaalta ehtiihän sitä vielä, kesää on vielä jäljellä.

Euroopassa pelataan jalkapalloa ja ainkin pääkaupunkiseudun raitapaitojen osalta näyttää hyvältä. Viimeksi kun katsoin saldo oli 0-2 jossain Walesissa, mikä on ihan hyvä vieraspelistä. Varsinkin jos se on tätä kirjoittaessani jo enemmän.

Katsoin telkkarista ohjelmaa, jossa perheen 1950-luvun homeen syömä omakotitalo rakennettiin uudestaan. Aika hurjaa touhua. Toisaalta on hassua ajatella mihin se kaikki rakentamiseen kuluva raha lopulta menee. Puuta, betonia ja kaikenlaista muuta, mutta yhteistä on kallis myyntihinta. Eikä työkään ole ilmaista.

Millaista rakentaminen on ollut silloin kun työvoima on ollut halpaa, eikä rakennustarpeita ole tarvinnut pihaa pidemmältä etsiä. Tosin eiköhän hintaa ole aina osattu pyytää elämisen perustarpeista. Niistä on hyvä ottaa rahaa.

Ei kommentteja: