keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Moniavioisuuden puolesta!

Vihreiden nuorisosiipi ehdottaa moniavioisuuden sallimista Suomessa.

Ajatus on mielestäni hieno ja hyvin kannustettava. Näin sinkkumiehenä olen jo pitkään ajatellut kääntyväni muslimin uskoon, mutta sianlihan kieltäminen on ollut suurin este ajatuksilleni. Pidän porsaan maukkaasta lihasta.

Äänestän kyseisen ehdotuksen puolesta, sillä tulevaisuudessa voin huoletta matkustaa Thaimaaseen ja löytää sieltä elämäni rakkauden. Olenkin jo pitkään ollut kirjeenvaihdossa neljän paikallisen tyttären kanssa (Hua Lii 18, Suk Mii 19, Pumpum 18 sekä Aal Nai 22v), joiden tuloa Suomeen voin nyt ryhtyä valmistelemaan.

Onhan tietysti viisi ihmistä pienessä pääkaupunkiseudunasunnossa hieman vaikea yhdistelmä, mutta kyllä sopu sijaa antaa. Sitä paitsi, kyllähän me yhdelläkin makuuhuoneella selviämme. Hua Lii, Suk Mii, PumPum ja Aal Nai vuorottelevat kiltisti pääsystä isännän sänkyyn. Vuoropäivinä tytöt mahtuvat kyllä mukavasti siskonpedille keittiön lattialle, pienessä asunnossa kun on osattava olla sopeutuvainen.

Haaveissa meilläkin on tietysti ostaa suurempi perheasunto Espoosta ja siksi tulevat vaimokullat matkustavat oikein mielellään kesäksi Lappiin keräämään hillaa ja mustikkaa.

Ei kommentteja: