tiistai 13. syyskuuta 2011

Miklu ja Väykkä Leedsiin

Väykkä siirtyi sitten Miklun kaveriksi Leedsiin. En osannut odottaa tuota siirtoa, mutta inhimillisin perustein ajateltuna ihan ymmärrettävää. Käsittääkseni parivaljakko on kuitenkin kohtuullisen läheisiä tuttuja toistena kanssa ja kahden suomalaisen maajoukkuepelaajan pelaaminen samassa joukkueessa on vain hyvä asia.

Leeds United A.F.C. pelaa Englannin toiseksi ylimmässä sarjassa ja on perinteisesti ollut hyvä paikka nousulle Valioliigaan. Siihen en uskalla ottaa kantaa, onko kummallakaan pelaajalla enää mahdollisuutta pelata Valioliigassa. Mahdollisuudet siirtymisellä sinne ovat kuitenkin nyt suuremmat kuin aikaisemmista seuroista. Perusteena puhtaasti se, että Championship sarja on kuitenkin seuratumpi Brittein saarilla kuin Hollannin tai Saksan liigat.

Uskon kyllä vahvasti siihen, että uusi seura on myös pelillisesti hyvä paikka molemmille suomalaisille. Kyllä molemmat ovat parhaimmillaan sen verran kovia jalkapallon pelaajia, että pystyvät kantamaan oman osansa seuran menestykstä. Heitän hatusta Miklulle 12 maalia ja Väykälle 3.

Ei kommentteja: