torstai 29. syyskuuta 2011

Heleniuksen seuraava ottelu?

Laitetaan oheinen netistä löytämäni lainaus kun kerran olen nyrkkeilystä kiinnostunut. Olisi joka tapauksessa aika uskomattoman hienoa jos tuollainen matsi Helsingissä nähtäisiin.

Robert Heleniuksen titteliottelu lähenee - tarjous jo jätetty!

Robert Helenius ottelee todennäköisesti 3. joulukuuta Helsingissä ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan Euroopan mestaruudesta.
Mestari Alexander Dimitrenkon promoottori Waldemar Kluch vahvisti eilen IS Urheilulle, että Heleniuksen Sauerland-talli on jättänyt tarjouksen EM-ottelusta.

- Saimme tarjouksen viikonloppuna. Päätämme pian, otammeko sen vastaan, Kluch sanoi.

IS Urheilun haastatteleman sisäpiirilähteen mukaan Helenius ottelee Helsingin Areenassa 3. joulukuuta "90-prosenttisella varmuudella".

Dimitrenkon vastaus ratkaisee, onko ottelussa panoksena EM-titteli.
Sauerlandin urheilutoimenjohtajan Hagen Doeringin mukaan Helenius ottelee varmasti vielä kerran tämän vuoden puolella.

- En voi vielä sanoa paikasta mitään, mutta Robert ottelee varmasti 3. joulukuuta, sillä olemme luvanneet hänelle vähintään kolme ottelua vuodessa.

- Jos emme saa Dimitrenkoa, Robert ottelee jotain muuta vastustajaa vastaan ja käy Dimitrenkon kimppuun seuraavassa ottelussaan, Doering sanoi.

Saksanukrainalainen Dimitrenko puolusti viime lauantaina mestaruuttaan Hampurissa englantilaista Michael Sprottia vastaan. Hän voitti ottelun kaikin tuomariäänin.


Kyseessä on siis raskaansarjan nyrkkeilijä, jonka tähtihetkiin on lukeutunut mm. EBU:n Euroopan mestaruuden voittaminen raskaassa sarjassa. Vastustajana oli ainakin Wikipedian mukaan ukrainalainen Yaroslav Zavorotnyi ja Dimitrenko on nyt puolustanut titteliään menestyksellä kaksi kertaa.

Rehellisyyden nimissä on todettava, että en seuraa nyrkkeilyä niin tarkkaan, että olisin kumpaakaan kaveria aikaisemmin tiennyt. Toisaalta kyllähän tuo vaikuttaa aika saamarin kovalta ottelulta ja jos se otellaan vielä Helsingissä, niin ehkä paikapäälle on syytä vaivautua. Vaikea nimittäin uskoa, että Helenius enää montaa kertaa nyrkkeilee Suomessa, sen verran kovaa valuuttaa kaveri alkaa ihan oikeasti olla.

Ohessa Dimitrenkon edellinen ottelu britti Michael Sprottia vastaan viime lauantailta:Ainakin tuon perusteella kyseessä on nopea, harkitseva kaveri jolla on aika mainio vasuri. Liikkuminen on hyvää ja eloisaa noin isoksi mieheksi. Todennäköisesti erittäin vaarallinen vastustaja jos Robert kaverin saa vastaansa, ehkä kovin vastus ikinä.

Ei kommentteja: