perjantai 23. syyskuuta 2011

Kevyesti urheilusta

Pitäisi käydä katsomassa jalkapalloa tämän kauden aikana vielä ihan livenä, mutta en osaa sanoa mitä ottelua. Ehkä ykkösdivarin ottelu olisi paikallaan, sillä muuten se jää kokonaan väliin. Siitä lähtien kun FC JJK nousi divarista liigaan minun mielenkiintoni kuihtui lähes olemattomiin. Sääli sinällään, sillä divarifutis on ihan hauskaa ja kiinnostavaa.

Ehkä pitäisi käydä uteliaisuudesta katsomassa joku HIFK:n peli kun niillä kuuluu olevan hirmu kiva tunnelma katsomossa. Chantit kaikuvat hyvin Kallion talojen seinistä. Ehkä minä menen sitten sinne?

Jääkendokausi on alkanut myös ja kuuntelen tässä samalla kiekkokierrosta nettiradiosta. Kalpa taisi juuri tehdä maalin ja Kapanen otti illan toisen tehopisteen nimiinsä.

Toinen hyvä uutinen on Yleisradion urheiluselostusten siirtymisen puheradion puolelle. Tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ohjelma-aika pitenee, sekä mikä tärkeintä, legendaarinen merisää ei enää katkaise otteluita. Aivan uskomattoman surrealistista kuunnella kesken kiihkeän urheilukiiman keskellä viisi minuuttia merisäätiedotusta.

Ei kommentteja: