lauantai 12. huhtikuuta 2008

Epätoivoa, epäuskoa ja epätodellista todellisuutta

No niin, nyt on Suomi vihdoin ja viimein saanut oikeaa Delux tavaraa, kaunista ja käytännöllistä. Kukapa ei pitäisi laukuista jotka ovat aitoa luksusta. Ajattelin itsekin jos sittenkin sijoittaisin veronpalautuksesta tulevat varat aitoon Louis Vuittonin matkalaukkuun. Ei tietenkään sellaiseen suureen vaan käytännölliseen olkalaukkuun, matkustan kevyesti.

Vaikka se kuosi on jotain aivan kamalaa, ruskea ja kulta ovat toimiva väriyhdistelmä, mutta se ruutukuvio on kamala. Aivan kuin skotlantilainen ruutukuvio olisi tehty belgialaisesta suklaasta. Vaikka todennäköisesti ongelma on taas minussa, olen liian moukka ymmärtääkseni kuinka imago rakennetaan verhoutumalla toisten luomaan brandiin. Anteeksi.

Kuinka on mahdollista, että pohjoisen ihmemaassa johon syntyminen on lottovoittoon rinnastettava ilmiö sai ensimmäisen luksusliikkeensä vasta nyt, vuonna 2008? Louis Vuittonin tahtoo listan sijalla 58 ja vain pykälän korkeammalla kuin Romania. Eikö tämä olekkaan maailman paras maa ja elämmekö me vain omaa tyhmyyttämme maailman kuudenneksi kalleimmassa kaupungissa? Olen hämmentynyt ja epätoivoinen, mutta taidan lähteä ikkunaostoksille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, se on Louis Vuitton.

Terveisin,
http://mannaaa.vuodatus.net/

Seppó kirjoitti...

Minun moka, muistin väärin. Asia korjattu.