torstai 17. huhtikuuta 2008

Kansikuvapoika

Mahtaakohan otsikossa oleva linkki tarkoittaa sitä, että olen vihdoin ja viimein onnistunut kuvaamaan julkaisukelpoista materiaalia? Ottamani valokuva komeilee Football in Finland sivuston uusimman kirjoituksen aihekuvana. Käsittääkseni siitä syystä ettei Flickrin kautta ole Liigacupista muitakaan kuvia. Sen verran kamala tuo kuva oikeasti on.

Kuvan ajatus oli alkujaan tuossa miehessä joka kantaa betonilaattoja. Liigacupin mestaruus on suurelle osalle asia, joka ei aiheuta muutosta normaaliin toimintaan. Itse joukkueen juhlinta oli toissijainen asia, sillä minulla on muitakin kuvia joissa tuota betonimiestä ei ole.

Itse asiassa suhtaudun hieman ristiriitaisesti noihin liigacupin finaalissa ottamiini valokuviin. On päivän selvä ettei pikkuinen digipokkari ole tehtävän tasalla vaikka urheasti se ottaakin kuvia tapahtumista jotka ovat liian nopeita ja liian kaukana. Kuvat ovat rakeisia ja suurin osa tapahtumista on auttamattomasti liian nopeita. Teknisenä toteutuksena olen pettynyt, mutta samaan aikaan itse kuvat ovat ihan säädyllisiä. Osa jopa hyviä. Ats Purje

Tarvitsen uuden kameran. En vain tiedä haluanko investoida siihen mihin olen iskenyt silmäni vai tyytyä johonkin edullisempaan. Yli tuhat euroa pelkästä kameran rungosta on todella paljon pelkälle harrastelijalle. Unohtamatta sitä, että kunnollinen optiikka maksaa vähintään saman verran. Katsotaan lauantaina uudestaan onko kyse sittenkin vain pikkurahasta.

Ei kommentteja: