sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Hiekkalabyrintti

En ole kovin innostunut ajatuksesta, että nyt on sunnuntai ilta ja kello on puoli yksitoista. Se tarkoittaa sitä, että aamuun on enää joitakin tunteja aikaa ja silloin on taas mentävä töihin. Jos saisin valita niin lopettaisin työnteon saman tien ja nauttisin jostain aivan muusta. Ongelma on vain se ettei tätä elämää pysty viettämään ilman rahaa ja sitä ei tule ilman työntekoa. Ei ainakaan riittävästi.

Mitä ensi viikolla on odotettavissa, siis jotain positiivista. Lähden perjantaina käymään Lahdessa. Aamulla on tapaaminen yhden potenttiaalisen asiakkaan kanssa ja sen jälkeen menen lounaalle V:n kanssa. Ei yhtään hullumpi päivä. Varsinkin kun ajattelin mennä vielä saunomaan enon mökille. Mitäpä muuta.. muuten on aika hiljainen viikko tiedossa vaikka olin kyllä suunnitellut jotain. En vain muista mitä se oli. V:n kanssa pitäisi käydä katsomassa Halosta.

Tällä hetkellä ei tunnu siltä, että kirjoittaisin mitään syvällistä. Jalkapallokausi on kohta alkamassa. Ei kovin syvällistä, mutta odotan tuota kohtuullisen kovasti. Pitäisiköhän hommata jostain JJK:n huivi, edellyttäen tietysti, että sitä on uusittu edes jotenkin. Niin paljon kuin seuraa kannatankin, niin samanlaisen huivin hankkiminen ei mahdu minun päähäni.

Innostuin muuten hieman liikaa M&M:n karkkien kanssa. Ostin Helsinki-Vantaalta ja Landvetteriltä yhteensä 2,15 KG, eli pikkaisen liikaa. Hyviä ne tietysti on, mutta olisi pitänyt ajatella edes vähän.

Ei kommentteja: