perjantai 20. elokuuta 2010

Pikavisiittejä vieraille maille

Piipahdin eilen lyhyellä ulkomaan matkalla, kävin Tallinnassa ja viihdyin. Tallinnan reissu on minulle nyt kaiketi neljäs kerta kun olen päässyt ihan maihin asti ja olen kyllä tykännyt paikasta joka kerta. Siihen liittyy eräänlainen sekoitus jännitystä, hämmennystä, ihmetystä ja puhdasta nautintoa. Hauska paikka ja viihdyn siellä aika mukavasti. Siitä huolimatta, etten ole kertaakaan oikeasti tutustunut paikkaan, sillä jokainen visiitti on ollut vain lyhyt pyrähdys.

Joskus tulevaisuudessa on kyllä syytä toteuttaa ihan oikea Viron matka ja käydä tutustumassa koko maahan ja sen mahdollisuuksiin. Siinä kun on jotain tuttua ja silti niin paljon vierasta, että haluan tutkia sitä vielä tarkemmin. Ohessa kuvia sekä aikaisemmalta että jälkimmäiseltä pysähdykseltä.

Tänään lähden käymään lyhyellä Ranskan matkalla. Otan mukaani säästöpossun sisällön ja lähden etsimään mitä herkkuja Ranskalainen tori tarjoaa vierailijoilleen.

***

Ensi viikolla on vuorossa jalkapalloa kun HJK kohtaa kotonaan Besiktasin. Luvassa on todennäköisesti vierasvoitto, mutta väliäkö sillä. Kannatan kumpaakin joukkuetta tavallaan yhtä paljon ja samankaltaisista syistä. Ehkä suurin mielenkiinto kohdistuu Istanbulin Çarşı kannattajien esiintymiseen.

Ohessa myös omat veikkaukseni alkavan viikonlopun jalkapallo tuloksiin ja näissä minulla on muutama euro kiinni:
Arsenal v Blackpool 2-0
Wigan v Chelsea 0-1
Fulham v Manchester United 0-1
Manchester City v Liverpool 0-0

Ei kommentteja: