perjantai 6. toukokuuta 2011

Köyhä sika ja huono esimerkki lapsille

Minulla oli selvä ajatus kirjoittaa jotain, mutta se katosi samalla kun sain tämän avattua. Ihmeellistä.

Kävin katsomassa jalkapallopeliä livenä. Oli eräänlainen henkilökohtainen fanimatka tuonne Espooseen, sillä siellä paikallinen joukkue isännöin Purppurakettuja. Ottelu tuli minulle hieman yllättäen, sillä en ollenkaan seurannut kauden otteluaikataulun valmistumista. Oli kuitenkin hienoa päästä aloittamaan JJK:n ottelulla, sillä se on minulle se läheisin kotimainen joukkue.

Peli itsessään oli hauskaa, viihdyttävää ja yllättävän vauhdikasta. Kaikki tuo suhteutettuna siihen, että maaleja ei nähty. Erittäin hyviä maalipaikkoja oli sen sijaan reilut puolenkymmentä kummallekin joukkueelle. Maalivahdit olivat kuitenkin aivan liekeissä ja parhaan pelaajan palkinnot menivät kyllä molempiin kenttäpäätyihin.

Huonointa ottelussa oli se vieressä istunut espoolaisisä, joka ei maksanut vetoaan. Lyötiin ottelun alussa vetoa lopputuloksesta ja minä laitoin EUR 10,00 likoon tasapelin puolesta. Tämä espoolainen sankari saman summan kotivoiton puolesta. No tuloksen varmistuttua tämä lähti karkuun eikä suostunut kaivamaan kuvetta, mikä minusta on aika akkamaista. Miehet lyövät vetoa siten, että häviäjä maksaa häviönsä ja kättelee voittajan. Ei juokse karkuun.

Ei kommentteja: