maanantai 2. toukokuuta 2011

Pikkuisen pallosta

Olenko minä itsekeskeinen jos en muista ihmisten nimiä? Saatan minä hieman ollakin, mutta toisaalta enkö minä ole oman elämäni tärkein ihminen.

Huomenna tulee jalkapalloa, eikä tuota jääkendoa mikä on vallannut television muutamaksi viikoksi. Itse asiassa minulla ei ole mitään jääkiekkoa vastaan, mutta jalkapallo tuntuu jollakin tavalla haastavammalta. Kiekon suurin ongelma on minun silmässä se, että en osaa lukea sitä peliä. Se on siihen hieman liian nopeaa, enkä siksi osaa hirveän hyvin erottaa niitä pelikuvioita toisistaan. Jalkapallossa asia on hieman toinen, sillä olen pikkuhiljaa päässyt sisään siihen miten pelataan ja miksi joitakin asioita tehdään.

Huomenna on Real Madrid vs. FC Barcelona, vai oliko se päin vastoin. Joka tapauksessa erittäin kuuma peli ja minusta tuntuu, että Madrid on edellisen ottelun tuloksesta huolimatta hienoinen suosikki. Uskon ja luotan Mourinhon osaamiseen hieman enemmän kuin vastapari Guardiolan osaamiseen.

Kotimainen jalkapallokausi alkoi muuten myös virallisesti tänään, IFK Mariehamn voitti vieraspelissä MYPA:n 0-2. Kova tulos joukkueelta joka pupelsi viime vuonna aika railakkaasti. Oma mielenkiinto kohdistuu JJK:n suoritukseen, sillä joukkue on suuren kysymysmerkin varjostama. Talvikaudella joukkue on kadottanut usean maalin johtoaseman ties kuinka monta kertaa, aivan kuten kävi nyt edellisessä ottelussa divarijoukkue Lahtea vastaan.

Samaan aikaan seuran talous ottaa melkoista osumaa. Kaksi edellistä kautta on raportoitu aika helkkarin heikoiksi tuloksen osalta. Ainakin 2009 tuli tappiota EUR 221.000, eikä viime kaudelle ainakaan kovin paljoa parempaa kerrottu. Minua hirvittäisi tuollainen rahan katoaminen vuodesta toiseen, varsinkin kun kyse on kotimaisesta jalkapallosta. Siinä parin sadantuhannen tappiot ovat käsittämättömän suuria lukuja.

Ei kommentteja: