perjantai 27. toukokuuta 2011

Posti toi Avaruuden

Tiesin kyllä, että mmitä vanhemmaksi elää sitä nopeammin aika kulkee. En kuitenkaan osannut odottaa, että se nopeutuu aivan näin nopeasti. Tämä kulunut viikko meni ohitse kuin aivastus, sellainen hyvä, miehekäs aivastus joka tärisyttää ikkunoita.

Vaikea asiasta on hirveästi valittaa, sillä tähänkin viikkoon on ehtinyt mahtua jo kaikenlaista ja lisää pitäisi vielä saada ympättyä. Huomenna on tarkoitus käydä keskustassa ja katsella farkkuja, housut ovat hieman ongelma tällä hetkellä enkä sitä paitsi ole omistanut kunnon farkkuja moneen aikaan. Klassiset 501:et houkuttelevat, mutta saa vielä nähdä.

Toinen juttu huomisessa on Mestareiden liigan finaali, missä FC Barcelona kohtaa Manchester Unitedin. Ei harmainta aavistusta kumpi voittaa, mutta taidan liputtaa katalaanien puolesta. On vain jotenkin vaikea kallistua ManU:a kohti, joten sekin tukee tätä päätöstä.

Eilen tehty pastakastike oli aika törkeän hyvää tänään. Sille kävi juuri niin kuin tomaattipohjaiselle ruualle normaalisti käy, se paranee toisella lämmityksellä. Saa nähdä mitä se on huomenna. Sunnuntaina voisi grillata.

Ei kommentteja: