perjantai 26. joulukuuta 2008

Kaikenlaista

Onko tänään perjantai? Uskon sen olevan ja huomenna pitää tehdä pizza, ainekset minulta siihen jo löytyykin. Mitä nyt limpparia voisi käydä ostamassa, jos viitsii. Olen hyvin varautunut maailmanloppuun ja ostin jouluksi niin hyvän varaston, ettei ole tarvinnut edes ajatella kaupassa käyntiä tänään. Ihan jees, sillä se alkuperäinen hatusta heitetty budjetti ylittyi kuten arvata saattoi. Hauskaa on kuitenkin ollut, eikä nälkää ole näkynyt.

Rooma on ollut juuri niin näyttävä kuin muistin ja sitä ymmärtää nyt huomattavasti paremmin kuin ensimmäisellä kerralla. Se Goldsworthyn kirjoittama Caesar oli opettavainen, ja osaan erottaa mikä on dramatisoitua ja mikä ei. Pari levyä siitä on vielä katsomatta, joten tekemisen puutetta ei ole.

Toteutin myös alkuperäisen uhkaukseni suklaakonvehdeista, ostin kahdesta eri liikkeestä useita eri makuja, enkä joutunut pettymään. En edes muista mitä makuja tulin ostaneeksi, mutta chilimustikka oli aika erikoista. Belgialaiset olivat tietysti helpompia, mutta sitä voi odottaa massatuotannolta. Niiden on miellytettävä suurta yleisöä kun kotimaiset, käsin tehdyt ovat enemmän yksilöitä.

Joulu toi myös jotain ennalta arvattua. Roy Hodson on juuri niin pätevä manageri kuin on osoittanut olevansa ja vierastasapeli Tottenhamia vastaan oli odotettu. Se toi mukanaan pienen palautuksen ja palautti uskoa vedonlyöntiin. Sen kanssa pitää oikeasti olla niin paljon tarkempi kuin olen tämän vuoden aikana ollut. Todennäköisesti tulen kuitenkin saamaan voittoa myös tältä kaudelta, sillä otteluita on jäljellä vielä vaikka kuinka. On vain osattava lukea merkkejä oikein.

Ei kommentteja: