perjantai 31. heinäkuuta 2009

Tiikerin raidoissa on totuus

Minulla polttelee takataskussa sellainen sievoinen summa valuuttaa, jolle pitäisi keksiä jotain tekemistä. Asia olisi muuten niin perin yksinkertaista, ellei samalla summalla saisi tehtyä niin monta erilaista hankintaa. Olen puhunut siitä kameran hankkimisesta jo pidemmän aikaa, mutta kun se ei ole listalla ainoa mieliteko. Samaan hintaluokkaan kun todellakin mahtuu niin erilaisia asioita ja tavaroita, ettei niistä aina pysty pitämään edes lukua.

Kameran on tietysti sellainen jota tulisi käytettyä ehkä eniten. Se on kestävä hankinta ja puolustaa ehdottomasti asemaansa. Toisaalta onko se ylipäätänsä järkevää laittaa parhaimmillaan nelinumeroista summaa kiinni laitteeseen, jonka ominaisuudet ovat eilisen ominaisuuksia jo vuoden päästä?

Miten olisi polkupyörä? Ehdottomasti järkevä hankinta. Kaikki mikä kehittää fyysistä kuntoa on positiivisia asioita. En vain osaa kuvitella, että ostaisin uuden kun entinen kaipaa vain remonttia. Toki se vaatii perusteellista remonttia, mutta silti. Jään vielä harkitsemaan asiaa, sillä siihen liittyy muutama kiperä ongelma, joita en lähde tässä erittelemään. Eikä tämä tarkoita, että pyöräni olisi missään muodossa kuuma.

Entäpä sitten tappoväline? Siis sellainen millä pystyy ottamaan hengiltä toisen elävän olennon. Käytännössä siis uusi kivääri. Ensimmäinen ase jonka olisin itse ostamassa odottaa yhä itseään, mutta sellainen olisi nyt näköpiirissä. Käytetty tosin, mutta myyjältä johon ehdottomasti luotan. Hmm.. olisihan se komeaa ja taatusti sellainen, joka kestää minun käytöllä isältä pojalle. Edellyttäen, että sellaista tarvetta ilmenee..

Mitäs muuta.. Kaikenlaista. Säästöön ja sijoituksiin voisi tietysti laittaa vaikka kuinka paljon, mutta mitä sitä keräämään jos kokoelmasta ei koskaan pääse nauttimaan?

Nyt kuitenkin maistuu Tiikeri, kippis!

Ei kommentteja: