perjantai 15. tammikuuta 2010

Päivittäinen thairuokamme

Jos olisin muslimi, olisin taas yhden askeleen lähempänä paratiisia. Kaisaniemen metropysäkillä on kohtuu uusi thaimaalainen noutobuffet, joka on lounasaikaan useimmiten aina täynnä. Siihen on yksinkertainen selitys, ruoka on oikeasti aika hyvää. Varsinkin kun hinta on 7,90 euroa / annos ja muistaakseni euron enemmän jos haluaa sushia samalle lautaselle. Muuten kyse on ihan perinteisestä lounasbuffetista.

Kävin tänään keskustassa hyödyntämässä alennusmyynnit ja ostin itselleni vaatteita, neuleen ja t-paidan, mutta ei niistä enempää. Koska oli lounasaika pysähdyin tuossa edellämainitussa lounasbuffetissa ja päädyin kävelytunnelin puoleiseen pöytään. Sisäpuolella kun oli niin täyttä, ettei muuta vaihtoehtoa ollut. Ongelma ei sinällään ole suurempi, mutta tällä kertaa sain seuralaisen. Tituleerasi itsensä vanhan liiton mieheksi ja tuli pummaamaan rahaa keskikaljan ostoon. Eihän minulla tietenkään ollut kolikoita ja en lähtenyt seteliäkään tyrkyttämään. No joka tapauksessa annoin kaverin jäädä siihen, kun kerran osasi käyttäytyä ja oli muutenkin kohteliaan oloinen. Joka tapauksessa, söin sen mitä söin ja jätin loput seuralaiselleni kun hän niitä kerran pyysi.

Olen ymmärtänyt, että jossain kohtaa koraania on kirjoitus, joka kehoittaa jättämään ateriastaan riittävästi köyhille jaettavaksi. Oli miten oli, yksi vanhan liiton mies sai tänään päivittäisen ruoka-annoksensa.

Ei kommentteja: