tiistai 26. tammikuuta 2010

Täysin ryssitty ja luetuista kirjoista

Tänään sitten tuli postissa joulukuussa tilaamani The Big Bang Theoryn toinen tuotantokausi. Tilasin sen itse asiassa jo viime vuoden puolella, samalla kertaa kun laitoin tilauksen vetämään ensimmäisestä tuotantokaudesta. Sitä ei ole näkynyt. Itse asiassa peruutin sen tilauksen ja yritin peruuttaa myös tämän kakkoskauden tilauksen, mutta senkin Play.com ryssi. Joten minulla on nyt TBBT:n toinen tuotantokausi, mutta ei ykköstä.

En oikeastaan luota enää Play.comiin ja kotimaisessa nettikaupassa ykköskausi on järkyttävän kallis. Yritän korjata tilannetta tilaamalla sen puuttuvan kauden eBaystä. Hinta on hyvä ja toimitus toivottavasti nopea.

Olen myös yrittänyt kiriä kesken olevien kirjojen pinoa ja päätin lukea sen R.E Hughesin kirjan välittömästi. Hieno ja näppärä matkakertomus, josta todella loistaa läpi kuinka ylivertaisina brittiläisen imperiumin kansalaiset itseään pitivät. Herttaista luettavaa ja antaa ymmärtää, miksi niitä alusmaiden alkuperäisiä asukkaita pidettiin alempiarvoisina.

Heinz Guderianin Achtung Panzer! on sen sijaan edelleen kesken, eikä ole edistynyt. Olen keskittynyt rintaman toisella puolella olleen kenraalin kertomukseen ja yritän saada loppuun Pattonin elämänkerran.

Ei kommentteja: