torstai 4. kesäkuuta 2009

Tyhjiöt ja idiootit

Ihmettelen suuresti kritisointia, joka esiintyy valtakunnan suurimman sanomalehden nettisivuilla käytännössä aina kun uutisena on Suomen puolustaminen. Tällä kertaa avaudutaan siitä, että ilmavoimat harjoittelevat NATO yhteistoimintaa Saksassa. Eivätkö ne tajua sitä tosiasiaa, että siellä harjoitellaan sen takia, että yksilö saa vapaasti kommentoida valtakunnan suurimman sanomalehden nettisivuilla?

Tietysti saa kommentoida ja kritisoida, mutta miksi hitossa pitää vaatia, että Suomen puolustukseen ei saa käyttää latin latia? Eikö sitä oikeasti tajua, että se ei ole ilmaista touhua. Pelkkä koivuhalko ei silloin riitä kun joku tulee rajan yli panssarivaunulla tai nimetön muukalainen räjäyttää 3 tonnia dynamiittia rautatietorilla. Haloo.. you gotta spend money to make money -periaate pätee myös tässä, on sijoitettava siihen ettei joku oikeasti vie niitä tuhkia sieltä pesästä.

En tietenkään ole sanomassa, että kaikki puolustuksen alla oleva pitää hyväksyä ja maksaa, mutta sitä en hyväksy, että kaikki kielletään ja maalataan mustaksi. Vähän voisi harjoitella sitä omaa ajattelua ja miettiä mitä tapahtuu jos mitään ei tehdä. Poliittiset ja sotilaalliset tyhjiöt kun täyttyvät aina, enkä minä halua täyttää mitään muilla kuin omilla joukoilla.

Ei kommentteja: