tiistai 23. kesäkuuta 2009

Reikäpäät ja muut typerät ajatukset

Kummallinen elämä ja olen hieman hämmentynyt tilanteesta, vaikka se on kovin yksinkertainen. Kuinka mahduttaa kaksi ihmistä yhden ihmisen kotiin? Periaatteessa kovin helposti, mutta käytännössä siinä on kaikenlaista typerää. Ei mennä syvemmälle, sillä se ei oikeastaan tähän enempää kuulu.

Pitäisi taas keksiä jotain suurempaa tavoitetta ja keinoja pyrkiä sitä kohti. Elämän kiitoradalla on tällä hetkellä ohitus käynnissä ja pyrin hiljentämään viikonloppujen kohdalla. Viikot saavat jäädä taaksen mahdollisimman nopeasti, varsinkin kun tulevana viikonloppuna on tarkoitus suunnata taas kerran Lahden taakse. Suunnitelmissa kalastusta ja saunomista, mikä tietysti piristää aina pientä harmaata mieltä. Varsinkin kun tiedossa on todennäköisesti myös saalista.

Tämä viikko on kyllä muutenkin kohtuullisen aktiivinen. Parin päivän päästä on tarkoitus käydä tutustumassa Ritz:iin. En ole aikaisemmin käynyt, mutta eiköhän sieltä löydy tasaista verkaa ja katkeraa juotavaa. Mukaan mahtuu kaikenlaista pientä, mutta hittojako ne tänne kuuluvat. Tämän ei ole tarkoitus olla mikään päiväkalenteri.

Haluaisin kommentoida niin monta, ihan oikeasti järkevää asiaa, mutta tunnen sen niin turhaksi. Miten yksi ääni voi herättää ihmiskuntaa tai pienemmässä mittakaavassa edes yhtä kansaa. Todennäköisesti ei mitenkään ja siksi olen hiljaa. Kotimaassa vallitseva poliittinen kulttuuri on syvältä, enkä usko siihen oikeastaan himpun vertaa. Olisi kohteliasta myöntää olevansa idiootti ja erota. Sääli vain, että tämä pesusoikko kellahtaa ympäri, jos kaikki reikäpäät työnnetään laidan yli.

Olen viime päivänä käynyt tavallista ahkerammin lentokentällä. Osittain omaa typeryyttäni, mutta myös ihan asian takia. Onhan se omalla tavallaan pieni ja herttainen paikka, mutta ei se minusta maailman parhaiden listalle mahtuisi. Siellä on aivan liikaa kävelemistä, eikä missään pysty kunnolla istumaan. Varsinkin nämä uudet rakenteet ovat puhtaasi pelkkää käytävää. Hemmetin rasittavaa vaeltaa eteenpäin istuinpaikkaa etsimässä. Sitä paitsi Helsinki-Vantaan kentältä puuttuu se tärkein asia. Siellä ei ole oikein missään paikkaa, jossa tavallinen talliainen pääsisi seuraamaan kiitoradan tapahtumia. Mikä muu lentokentällä on kiinnostavaa, kuin se nousukiito? Suunnitelmissani olisi lentokentän taivasbaari, jossa voi vain istua ja nauttia lentokoneista.

Kiva uutinen Espoosta. Sisältää arkeologiaa.

Ei kommentteja: