torstai 10. kesäkuuta 2010

Kohta mennään!!

Ei ole enää pitkään ja alan käydä taikauskoiseksi. Luin juuri Diego Maradonan näkemästä unesta jossa hän juhli jalkapallon maailman mestaruutta. Se tuntuu tällä hetkellä pelottavan uskottavalta vaihtoehdolta. Enneunien perusteella on tämän maailman kohtalo aikaisemminkin ratkaistu. Minulla ei edes ole mitään Argentiinaa vastaan, mutta jotenkin vain haluaisin nähdä jonkun toisen juhlimassa, vaikka onhan Argentiinalla Messi.

Kuka voittaa kisat? Ei minulla ole aavistustakaan. Liputan todennäköisesti Espanjan puolesta, sillä siellä on monta mainiota pelaajaa. Toisaalta ehkä nyt on Englannin vuoro tai ylipäätänsä aika Eurooppalaisen joukkueen voittaa mestaruus Euroopan ulkopuolella. Brasilia on aina vahva. Chile, Etelä-Afrikka ja Sveitsi saattavat olla niitä kuuluisia musta hevosia - suuria yllättäjiä.

Yksi odotetuimmista otteluista on lauantain Englanti vs. USA. Miten käy kun isoveli ja pikkuveli kohtaavat? Tilttaako Rooney ja tyrmää Carlos Bocanegran vasemmalla koukulla? Tuskin, mutta jotain jännittävää pelissä tulee aivan varmasti tapahtumaan.

Kisa aloitetaan todennäköisesti thaimarinoiduilla lohivartailla, naan-leivällä ja brasilian kunniaksi caipirinhoilla.

Ei kommentteja: