tiistai 15. kesäkuuta 2010

Karhuja, jalkapalloa ja vankilasaari

Karhuja on koeteltu nyt muutamaan otteeseen ja ne alkavat tuntua ihan hyviltä. Mitään hirvittävän erikoista en ole niissä huomannut, ainoastaan sen että tuuli puhaltaa kenkien läviste. Tuuletukseksi sitä kaiketi kutsutaan, mutta on aika hassun tuntuista kun jalkapöytää hivelee vieno tuulenkare.

Katsoin eilen Italia ja Paraguay ottelun ja on tunnustettava, että minusta tuli Paraguay fani. Oli todella hieno nähdä kuinka he uskalsivat pelata hallitsevaa mestaria vastaan. Pelata hyökkäävää jalkapalloa, eikä sitä kisoja tähän asti värittänyttä varovaista ja puolustavaa palloa. Toki minä ymmärrän miksi pelataan puolustuksen kautta, mutta kyllähän kyseessä on maalintekopeli.

Wikipediasta bongasin artikkelin Pirunsaaresta. Siitä samasta minne aikoinaan lähetettiin Ranskan pahamaineisimmat rikolliset. Saaren legendaa värittää tietysti myös Henri Charriéren kirjoittama kirja Vanki nimeltä Papilon. En tiedä miten omakohtainen kirja oikeasti on, mutta hieno kirja se joka tapauksessa on. Suosittelen!

Kisaveikkaus: Brasilia 3 - Pohjois-Korea 1

Ei kommentteja: