tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kahisevat lehdet

Olo on ollut sininen ja päätin tehdä pieniä hankintoja. Kaiketi sitä kuuluisaa shoppailuterapiaa, mutta olkoon. En välitä. Olen ajatellut ostavani uuden African Business lehden, mutta olen jostain syystä säästänyt sen ostamista nyt melkein kuukauden päivät. Omia erikoisuuksiani ja kärsin sen seuraukset omissa nahoissani. Tein tänään kuitenkin pienen pyrähdyksen tavaratalossa ja ostin lehden tai itse asiassa kaksi.

AB on minulle nyt kolmas numero, mutta en ole vielä edes avannut sitä. Hädin tuskin katsonut kantta ja se kertoo Afrikan kasvavasta kuluttajamarkkinasta - taas jotain sellaista mitä ei ole aikaisemmin kuullut. Olen muuten aivan varma, että me suomalaiset missaamme taas nämäkin markkinat. Aivan kuten olemme missanneet Kiinan ja tuon suuren ja mahtavan tuossa vieressä. Me emme vain ole kauppiaskansa vaikka maailma on kaupantekijöiden maailma. En tiedä olenko itsekään ja siitä tuskin saadaan koskaan selvyyttä, pääoma kun ei kasva puissa.

Toinen lehti oli raamattu - The Ring - nyrkkeilyn raamatuksi nimetty lehti. Tuttu julkaisu, mutta pelkästään nimeltä. Se on kallis lehdeksi, enkä ole sitä raaskinut kertaakaan aikaisemmin ostaa itselleni. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että sen verran voin hemmotella itseäni aina kuukausittain. Ei saa olla liiaksi hankala, edes itseään kohtaan. Vaikuttaa pätevältä julkaisulta ja kerää ainakin katseita puoleensa.

Ei kommentteja: