tiistai 27. maaliskuuta 2012

Boxing night lauantai

Lauantaina on nyrkkeilyilta, mutta taidan katsoa sen kotoa. Iltamat ovat tällä kertaa Espoossa, mikä on kannaltani huono paikka. Sieltä on kovin hankala lähteä tulemaa tänne suuntaan keskellä yötä ja siksi jätän nämä kemut väliin, ainakin livenä.

Ilta on titteli-ilta, sillä Eva Wahlström nyrkkeilee EM-tittelistä Unkarin Agota Ilkoa vastaan. Vierailijan rekordi on kohtuullisen hyvä, 7 voittoa (3 KO) ja yksi tappio. Wahlströmin vastaava on 7 voittoa (3 KO) ja yksi tasatulos. En osaa sanoa mitään tästä ottelusta, mutta viimeksi naisten nyrkkeily oli mielestäni viihdyttävää. Ei samanlaista kuin mmiesten, mutta kyllä sitä mielikseen katsoi. Odotan jännittävää ottelua.

Eniten illasta odotan Edis Tatli vs. Sarfo Tyson ottelua. Edis teki minuun vaikutuksen joulukuussa, vaikka ei vielä vakuuttanut iskujen voimakkuudella. Haluan nähdä mitä sille on saatu aikaiseksi, sillä mikäli Tatli saa todella lisää iskuvoimaa, on kyseessä upea nyrkkeilijä. Valmentaja Pekka Mäellä on käsissään aikamoinen helmi ja uskon, että miehessä on aineksia suurempiin ympyröihin.

Jännittävä viikonloppu tulossa, varsinkin kun en ole aikaisemmin katsonut otteluita televisiokanavan nettitelkkarista. Ohessa illan ohjelma:

Jarkko Putkonen vs. Imre Simon (Serbia), 6 erää, kevyt välisarja
Niko Jokinen vs. Mohammed Akrong (Ghana), 8 erää, ylempi keskisarja
Jaakko Myllylä vs. Iban Gallardo (Espanja), 8 erää, kevyt välisarja
Eemeli Katajisto vs. Robert Halas (Serbia), 4 erää, raskas keskisarja
Edis Tatli vs. Sarfo Tyson (Ghana), 10 erää, kevytsarja
Eva Wahlström vs. Agota Ilko (Unkari), 10-eräinen Euroopan mestaruusottelu, ylempi höyhensarja
(muutokset mahdollisia)

Ei kommentteja: