perjantai 15. helmikuuta 2008

Hongan Herkku?

Hermanni "Herkku" Vuorinen on ainakin Hesarin kirjoituksen mukaan suuntaamassa Espoon ylpeyteen eli FC Honkaan. Varmasti ihan hyvä liike sillä Espoossa mies pääsisi todennäköisesti edes pelaamaan. En osaa kommentoida hänen esityksiään Norjassa, mutta selväähän se on, että mies oli siellä floppi. Kaveri kuitenkin ostettiin ja en usko, että edes Norjassa pelaajia ostetaan vaihtomieheksi. Ei sielläkään sitä rahaa voi olla niin paljoa jalkapallojoukkueessa.

Harmillistahan tuo on, ettei onnistunut lunastamaan paikkaansa pelaavassa miehistössä sillä Norjassa palkanmaksukykyä on kuitenkin enemmän kuin täällä Suomessa. Toisaalta mikäli miehellä riittää halua pelata jalkapalloa ammatikseen niin FC Honka voi olla ihan hyvä vaihtoehto. Siellä kaveri on pelannut parhaan kautensa ja virtaa olisi vähän pakko löytyä. Jos sitä ei löydy tulevalla kaudella niin se kyllä näkyy palkkapussissa. Sen verran raadollista tuo jalkapallomaailma on, että jos ei tule tulosta niin ei tule palkkaa. Tulos tai ulos.

Faktahan se kuitenkin on, että kyllä mies osaa tehdä maaleja. Ei 16 maalia 17 pelissä ole ihan tusinakaverin touhua. Kuka miehen saa ja hänestä parhaat tehot irti tulee kyllä nauttimaan maaleista ja pisteistä, mutta kysymys taitaa ollakin se, että miten ne tehot saadaan irti. Minä en tiedä.

Ei kommentteja: