maanantai 23. maaliskuuta 2009

Itse aiheutettua epämukavuutta

Olen hieman hankalassa tilanteessa, tai hankalassa ja hankalassa. Paremminkin kyse on eräänlaisesta epämukavuudesta, sillä en tarkkaan tiedä mitä minun pitäisi tehdä. Olen kirjoittanut tännekin harkitsevani uuden Nikon D90 kameran ostamista tämän kevään aikana ja nyt se aika olisi päällä. Varsinkin kun maahantuoja on järjestänyt promootio kampanjan, jossa kuluvan kuukauden aikana kamera paketin ostaneelle postitetaan kotiin kaupanpäällisiksi kameran akkukahva. Siis sellainen pro-tyylin lisävaruste kameraan jotta siihen saa enemmän virtaa ja on päheämmän näköinen.

Mainitsemani epämukavuus johtuu siitä, että kampanja on voimassa ainoastaan kotimaisilta jälleenmyyjiltä ostamissa kameroissa. Nämä ovat järjestään 50 - 150 euroa kalliimpia kuin ulkomailta tilatut aivan vastaavat kamerat. Sitä paitsi nyt kun kampanja lähestyy loppuaan on edullisimpien liikkeiden varastot loppuneet ja en ole yhtään varma, että onko näitä enää saatavilla siinä aikataulussa joka minulla on. Siis ensisijaisesti kuluvan viikon aikana, toissijaisesti pääsiäiseen mennessä.

Tilanteen syntymiseen on vaikuttanut itse asiassa yllättävän moni asia, enkä ole aivan kaikkiin täysin syyllinen. Suurin viivästys aiheutui viime marraskuun tapahtumien ansiosta ja siitä seuranneista muutoksista. Toisaalta kyseessä on myös ihan puhtaasti omaa syytä. Olen venyttänyt päätöksen tekemistä vaikka siihen ei ole ollut täyttä syytä. Harmillista, mutta minkäs teet.

Muita uutisia, huonekasvit ovat saaneet uuden mullan ja keittiön ikkunalla on neljä uutta ruukkua odottamassa kesää. Niihin on istutettu oreganoa, persiljaa ja pari palsamia (Impatiens balsamina). Saa nähdä mitä niistä lähtee tulemaan vai tuleeko mitään.

Ei kommentteja: