keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Ajanhermolla säröistä huolimatta

En osaa sanoa missä suhteessa mikäkin vaikuttaa, mutta monta asiaa painaa mieltä ja olen huomannut olevani varsinkin tällä viikolla hajamielinen ja matalalla mielellä varustettu. Olisi paikallaan saada jonkin sortin onnistumisen tunnetta, etten tuntisi itseäni niin tarpeettomaksi tai turhaksi. Tällä hetkellä tuntuu kuin hakkaisi päätä seinään, ilman kipua. Pelkkää turtumista ja turhautumisen tunnetta.

Piristin itseäni vuokraamalla elokuvan. Charlie Wilsonin sota on kahden katsomisen arvoinen, ensimmäisellä kerralla se on osuva ja kutittaa hermopäitä sopivalla tavalla. Toisella kerralla se on vain hyvä. Kolmatta kertaa en usko, että se enää kantaa vaikka hyvä se silti on.

Tänään muuten tuli tilaamani astrologia kirja, The Heavenly Writings. En ole vielä edes avannut sitä ja näyttää ettei se tule ihan heti luettua, mutta on hieno olla olemassa. Kyseessä on Francesca Rochbergin kirjoittama kirja muinaisen Mesopotanian uskomuksista, horoskoopeista ja tähtitieteestä. Alaotsikko on Divination, Horoscopy, and Astronomy in Mesopotamian Culture mikä varmasti kertoo englantia osaaville tarkemmin mistä kirjassa on kyse. En ole kovin luottavainen horoskooppien suhteen, mutta tuo on hieno lisä aikaisemmalle ostokselleni Assyrian jumalista. Sivistän itseäni kadonneilla kulttuureilla, sillä olen mielelläni ajan hermolla.

En vieläkään mennyt keskustaan. Olin siihen liian masentunut.

Ei kommentteja: